Wat kan je met een Leister Föhn?

leister fohn

In het assortiment van Almond Techniek vind je allerlei handige apparaten die het leven makkelijker maken, zoals apparaten voor het lassen van kunststof. Bij Almond vind je ook een hete lucht föhn van het merk Leister. Een Leister föhn staat garant voor kwaliteit. Je last hiermee eenvoudig kunststof materialen aan elkaar. Door de opwarmende werking van de krachtige Leister föhn smelten kunststof onderdelen, waardoor je deze aan elkaar kunt zetten. Daarnaast kan er ook gebruik gemaakt worden van een lasdraad, bij het zogeheten draadlassen. Hiervoor heb je een speciaal mondstuk nodig en lasdraad. Deze verbinding is sterker dan bij het lassen zonder draad. Welke methode je ook gebruikt, het gesmolten plastic hardt snel uit, met een betrouwbare en stevige verbinding als gevolg. Omdat het plastic afkoelt en krimpt ontstaat er een zeer vaste verbinding tussen de aan elkaar gelaste materialen. Kunststof lassen is dus een betrouwbare techniek voor het verbinden van kunststof onderdelen, van bijvoorbeeld PVC. Je gebruikt een Leister föhn voornamelijk voor het lassen van kunststof, al dan niet met een metalen draad. Die techniek wordt vooral toegepast bij het aan elkaar maken van buizen en leidingen, zoals kunststofbuizen in de installatietechniek. Wij bieden de Leisterf föhn aan voor een zeer voordelige prijs. Benieuwd naar onze Leister föhn prijs? Kijk dan snel op de website van Almond Techniek.

Leister föhn opties

Bij Almond Techniek vind je twee soorten hete lucht föhns van Leister: de Leister Ghibli en de Leister Hot-Jet S. De Leister föhn prijs in de webwinkel van Almond Techniek is te vergelijken met hete lucht föhns van andere merken. De Leister Ghibli heeft een groot vermogen van 2000watt en levert dus grootse prestaties. De Leister Hot-Jet-S valt op door zijn compacte formaat en handige handgreep. Bovendien is deze hete lucht föhn zeer licht. De föhn weegt slechts 600 gram. Ideaal voor klussen in kleine ruimtes of langdurig lassen van kunststof. Beide modellen zijn uit voorraad leverbaar.

Alles over kunststof lassen

Bij Almond Techniek werken we al 26 jaar met producten op het gebied van kunststof lassen. Heb je vragen over onze producten of weet je niet zeker welke hete lucht föhn geschikt is voor jouw klus? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen je graag met het selecteren van het juiste product, mondstukken en andere accessoires. Ook als je wilt weten of een Leister föhn geschikt is voor jou klus kunnen we je verder helpen. We weten immers alles over het lassen van kunststof materialen, en veel gebruikte technieken in de branche.