Tips om het klussen te vereenvoudigen

DIY Journal

Als je onlangs verhuisd bent of gaat verhuizen, dan wacht er een hele klus op je. Het echte werk gaat nu pas beginnen. Handen uit de mouwen en dagenlang bezig zijn met klussen en eventuele verbouwingen. Het is normaal als je niet weet waar je moet beginnen en daarom is het handig als je even verder leest. Hieronder staan handige tips die jij straks kunt en waarschijnlijk gaat gebruiken.

Plannen
Het eerste waar jij voor moet zorgen is dat je alles hebt gepland. Doe je dit niet, dan zul je gegarandeerd in een chaos terecht komen. Maak ruim van tevoren een to-do lijstje met wat je wilt doen per dag/week, wiens hulp jij nodig hebt, wanneer de klus geklaard moet zijn. Zo zijn er nog veel meer punten die je voor jezelf kan opschrijven. Geef jezelf ook wat extra tijd voor bepaalde klussen, want het komt vaak voor dat dingen kunnen uitlopen.

Gereedschap
Nadat je je to-do lijst hebt gemaakt en het klussen begint, schiet jou opeens te binnen dat jij niet de juiste boor of kitspuit in huis hebt. Je hoeft niet in de stress te schieten, want gelukkig is Boels er. Boels biedt jou letterlijk alles wat je nodig hebt bij het klussen. Zelfs als het gaat om een grote klus, dan kan je terecht voor bijvoorbeeld grondverzetmachines, steigers of hoogwerkers. Na het klussen kan je al het puin in een aanhangwagen weggooien. Een aanhangwagen huren kan je al vanaf een paar tientjes bij boels.nl

Veiligheid
Veiligheid staat voorop; dat is één ding wat zeker is. Zorg er altijd voor dat je de benodigde veiligheidsmaatregelen neemt. Een paar dingen waar je aan moet denken is om de elektriciteit uit te schakelen als je er mee bezig bent. Het is ook zeer aan te raden om handschoenen en een veiligheidsbril op te doen als je met gevaarlijke middelen te werk gaat.