Nieuwe tuinschutting met een beperkt budget

DIY Journal

Wanneer je een tuinschutting wilt gaan verwerken met een beperkt budget, raden we je aan om eens te kijken naar beton schuttingen. Een beton schutting is een schutting die je erg goedkoop kunt verkrijgen en daarnaast is het ook eens erg mooi voor in de tuin. Als je kosten wilt gaan besparen, kun je ervoor kiezen om de beton schutting zelf te gaan plaatsen. Met de handleiding van Schutting33 kun je stap voor stap de schutting in elkaar zetten. Zo bespaar je nog meer als je een beton schutting kiest! Wil jij direct inzien hoeveel jouw goedkope beton schutting gaat kosten? Bezoek de webwinkel van Schutting33. Daar kun je direct de prijs berekenen door je maten in te voeren. Wacht niet langer en bereken direct de prijs van jouw nieuwe beton schutting!

Beton schutting samenstellen

Een beton schutting is compleet op maat samen te stellen. Naast de gewenste breedte en hoogte kun je allerlei opties toepassen voor de schutting. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gewenste kleur van de schutting. De schutting in betonkleur is niet meer van deze tijd en daarom kun je ook een beton schutting in een gewenste kleur nemen. Je kunt bij Schutting33 kiezen uit alle (!) RAL-kleuren voor je schutting. Daarnaast kun je ook een gewenste structuur kiezen voor je betonplaten. Er zijn verschillende structuren leverbaar, ook deze kun je gewoon online bekijken. Naast de kleur en structuur, kun je ook kiezen voor afwerklatten, verlichting en nog veel meer andere dingen. Bekijk snel alle mogelijkheden online of bezoek de showroom waar de medewerkers je helpen met het kiezen van de juiste schutting.

Andere schuttingen

Naast de beton schutting kun je ook andere schuttingen afnemen bij Schutting33.nl. Zo kun je ook de aluminium, hout beton en schanskorf schutting bij Schutting33.nl bestellen. Schutting33 biedt voornamelijk moderne schuttingen aan. Het unieke aanbod doet niet onder aan de prijs. De schuttingen worden namelijk aangeboden tegen erg scherpe prijzen en sommige schuttingen worden zelfs met de laagste prijsgarantie aangeboden. Voor een schutting met een beperkt budget raden we (zoals eerder aangegeven) de beton schutting aan. Wil je wat meer uitgeven aan je tuinschutting? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een schanskorf schutting. Erg mooi voor in de tuin maar ook een stuk duurder dan de ‘normale’ schuttingen. Ook de schanskorf schutting is direct online te berekenen en te bestellen. Bekijk snel ons aanbod en kies een gewenste schutting.