Handschoenen met verwarming in de winter

In de winter je handen warm houden is niet voor iedereen vanzelfsprekend, daarom zijn er tegenwoordig speciale handschoenen met verwarming. Deze handschoenen zijn flexibel, comfortabel en bieden jou de heerlijke warmte die jij nodig heb tijdens de winter. Met de drie verschillende warmte standen is er voor iedereen de juiste warmte stand beschikbaar. Ook zijn de handschoenen met verwarming er in verschillende soorten en maten. De handschoenen kan je op verschillende momenten gebruiken. Lees er hieronder alles over: 

Handschoenen met verwarming:

Handschoenen met verwarming zijn de ideale handschoenen voor jou wanneer je heel snel last hebt van koude handen. Als het je veel belemmert tijdens je buitenactiviteiten dan wil je natuurlijk iets aan dit probleem doen. Deze handschoenen met verwarming hebben verwarmingsdraden door de handschoen heen lopen die er voor zorgen dat je handen warm blijven, zelfs in de meest koude omgeving. Deze draden lopen over de rug van de hand. Ook is er een Dual Heating variant en hierbij lopen de verwarmingsdraden ook over de handpalm. Hierbij heb je dus in feite je hand tussen 2 lagen verwarming in. De handschoenen werken op kleine maar krachtige accu’s die standaard meegeleverd worden. Deze accu kan je aansluiten aan de kabelaansluiting in het opbergvakje. De accu doe je daar in en zit niet in de weg tijdens het bewegen. Hierdoor blijven je handen warm en het zit comfortabel. 

Er zijn verschillende soorten handschoenen met verwarming. Er zijn fietshandschoenen, motorhandschoenen, onderhandschoenen, normale (ski) handschoenen en wanten. Dit zijn allemaal handschoenen met verwarming ingebouwd. De handschoenen hebben een goede isolatielaag zodat de warmte goed bij de handen zal blijven en niet ontsnapt aan de koude lucht.

Fietshandschoenen zijn logischerwijs voor het fietsen gemaakt. Deze handschoen is zeer flexibel en comfortabel. De motorhandschoenen, gemaakt voor tijdens je motorrit in de koude temperaturen. Deze motorhandschoenen bieden ook nog eens een goede bescherming aan de handen mocht je onverhoopt vallen. 

Onderhandschoenen kan je gemakkelijk gebruiken onder bijvoorbeeld werkhandschoenen in de bouw. Dit is een dunne handschoen. Wel heeft deze handschoen een minder goede isolatielaag als de rest van de handschoenen. Dit komt omdat deze handschoen dun moet blijven om onder bijvoorbeeld werkhandschoenen te passen. Ook zijn deze handschoenen handig voor binnenshuis gebruik of op kantoor. Wanneer je bijvoorbeeld op kantoor zit en je wel moet kunnen typen, maar ook voor in de auto kunnen deze handschoenen goed gebruikt worden. 

De gewone handschoenen en wanten kan je gewoon gebruiken wanneer je ze nodig hebt, het zijn echte alleskunners. Deze handschoenen met verwarming kan je bijvoorbeeld gemakkelijk gebruiken bij de wintersport, wanneer je je hond uit laat of bij elke andere activiteit. 

Conclusie 

Al deze handschoenen, in verschillende soorten en maten zijn perfect voor mensen met chronisch koude handen. Deze handschoenen met verwarming worden allemaal aangeboden bij Comfort-Producten, ook hebben ze meerdere verwarmde artikelen. Als je echt een koukleum bent, dan kan je zeker even een kijkje nemen. Alle informatie vind je op de website, ook zijn ze telefonisch bereikbaar als u dat liever hebt.