Do it yourself met maatwerk staal!

Bij STAALvakman.nl – de online specialist in staal op maat – bestelt u online eenvoudig de meest gebruikte staalprofielen in een lengte op maat. Wij bieden een gerichte online collectie die bestaat uit de meest gebruikte staalprofielen in Nederland & België, die wij allemaal in een lengte op maat kunnen vervaardigen, van 10 cm tot en met 600 cm, tot op de millimeter nauwkeurig! Staal op maat binnen een gebruiksvriendelijke webshop waarbij eenvoudig bestellen, scherpe prijzen & een snelle levertijd centraal staan, dat kunt u vanuit gaan bij staal-vakman! In een serie blogartikelen vertellen we wat meer over populaire artikelen binnen onze collectie, dit keer gaan we wat dieper in op onze collectie U vormige profielen. 

De collectie. 

Wij bieden een gericht assortiment profielen met de meest gebruikte afmetingen & maten, die in Nederland & België gebruikt worden. Houd er rekening mee dat u bij ons zowel gelijkzijdige als ongelijkzijdige U-profielen kunt bestellen. Bij een gelijkzijdig U profiel is de hoogte gelijk aan de breedte en bij een ongelijkzijdig u-profiel niet. U vindt bij ons U-profielen vanaf 10 mm tot en met 60 mm, in diktes van 2 en 3 cm. Alle U profielen betreffen onbewerkt “koudgevormd staal”, ook wel blankstaal genoemd. Koud staal is – t.o.v. warm staal – wat sterker, stugger, lichter qua kleur en heeft een wat gladder oppervlak en “relatief ronde hoeken”. 

Altijd op maat. 

Zeker niet onbelangrijk: Alle stalen u profielen van STAALvakman.nl worden – op bestelling – in een lengte op maat vervaardigd. Op de product detailpagina kunt u de gewenste lengte – in centimeters – invoeren, waarna de prijs direct wordt berekend & vertoond. Naast de standaard optie “recht gezaagd” kunt u uw profielen ook direct in verstek gezaagd bestellen, zowel aan 1 kant als aan beide kanten. Wij begrijpen dat de ‘moderne doe het zelver’ niet altijd een metaalzaag in zijn of haar bezig heeft, maar wel graag direct aan de slag wilt gaan, vandaar deze optionele service!