DIY: Zonwering screens inmeten en monteren

Wil jij zonwering screens bestellen, maar wil je niet onnodig honderden euro’s uitgeven aan een monteur? Dan is het ook mogelijk om zelf de screens in te meten en te monteren. Met de montagehandleiding en meetinstructies van Rolluiken33 kun je binnen enkele stappen jouw screen(s) ophangen! Wij raden je aan om de zonwering screens altijd met twee personen te monteren. Zorg er tevens voor dat je alle gereedschappen die je nodig hebt voorbereid zodat je direct aan de slag kunt. 

Waar kan ik de montagehandleiding en meetinstructies vinden?

Wanneer je screens bij Rolluiken33.nl bestelt, krijg je per mail een montagehandleiding waarmee je eenvoudig zelf jouw screens kunt monteren. De meetinstructies staan online in het product. Uit eigen ervaring weten wij dat het monteren van de screens met montagehandleidingen van Rolluiken33.nl een fluitje van een cent is. Wanneer je zorgvuldig de stappen doorloopt, hangt je screen zo! De montagehandleiding is erg uitgebreid en wanneer je er niet helemaal uitkomt, kun je altijd de klantenservice van Rolluiken33.nl bereiken die je graag helpt met alle vragen. De meetinstructies leggen je ook erg duidelijk uit hoe je jouw situatie moet gaan meten. Zo weet je ook zeker dat je de juiste maten meet! Wacht niet langer en ga zelf jouw screens monteren met handleidingen van Rolluiken33.nl.

Screens voordelig bestellen

Naast de handige en duidelijke handleidingen, levert Rolluiken33.nl ook A-kwaliteit, voordelige screens. Deze screens zijn leverbaar in allerlei doeken, kleuren en afwerkingen. Nergens anders vind je screens goedkoper dan in het assortiment van Rolluiken33.nl. Je hoeft niet meer dagenlang te wachten op een offerte, vul online jouw maten in, doorloop de overige stappen en voordat je het weet heb je een prijs op maat. Jouw zelf samengestelde screen kun je vervolgens ook direct online bestellen. De screens zijn binnen 1-2 weken klaar en worden vervolgens compleet op maat naar je verzonden. Ga nu direct een prijs berekenen voor je screens buiten voordeling online: Rolluiken33.nl.

Tip! Bekijk montage video’s op YouTube

Twijfel je of je de montage zelf kunt gaan verrichten? Ga op YouTube kijken naar instructie video’s. Zo kun je beter inschatten of het voor jou te doen is. Op YouTube kun je een handvol filmpjes vinden van diverse montagebedrijven die montage stap voor stap voor je visualiseren. De video’s bekeken en durf je het toch niet aan? Dan kun je nog altijd kiezen voor een montageteam die de montage voor je uitvoert.