Aluminium op maat bij ALUMINIUMvakman.nl.

In een serie blogartikelen vertellen wij – ALUMINIUMvakman.nl – wat meer over populaire aluminium profielen, oftewel de ‘meest verkochte’ profielsoorten. Ditmaal vertellen wij wat meer over de welbekende U vormige profielen van aluminium. 

Eerst even een korte intro:

Allereerst een korte ‘over ons’. Bij ALUMINIUMvakman.nl vind je een gerichte collectie profielen – van 10 cm tot en met 600 cm op maat – voor de beste (online) prijs. Met een gericht assortiment staan wij voor kwalitatieve producten en materialen, maatwerk dat in eigen beheer uitgevoerd wordt, een scherpe prijs en een snelle levering. Dit alles binnen een heldere online visie waarbij gebruikersgemak, eenvoud van bestellen, veilig betalen en een super klantenservice centraal staan. Een aluminium profiel online bij ALUMINIUMvakman.nl is dan ook altijd een maatwerk product, voordelig en ook nog eens snel online! 

U profielen

Een U profiel van aluminium wordt vaak gebruikt voor een stabiele & mooie afwerking van bijvoorbeeld glas(achtige) materialen. Denk aan een moderne afwerking van glazen schuifpuien met een zwart gecoat U profiel aan de lange zijden, of een mooi U-profiel voor de douchewand. Wat de gewenste toepassing ook is, een U profiel is bij ons eenvoudig op maat te bestellen, wel zo handig!

Altijd op maat

Al onze U profielen van aluminium die online aangeboden worden zijn direct online te bestellen in een lengte op maat: Van 10 cm tot/m 600 cm. Voer de gewenste lengte in en de prijs van de specifieke lengte wordt direct berekend en vertoond. 

Vind snel het gewenste profiel.

Binnen de categorie ‘aluminium U profiel’ vind je direct ons volledige online assortiment U-profielen. Hier kun je tevens gebruik maken van een handige filterfunctie, waarmee je een gerichte productselectie kunt maken op het gebied van de waarden ‘breedte’, ‘hoogte’ en ‘wanddikte’. Klik door naar de product detailpagina en hier kan de gewenste lengte ingevoerd worden. Vervolgens kan de bestelling afgerond (en afgerekend) worden, uiteraard in onze beveiligde betalingsomgeving (https).  Neem gerust een kijkje op onze website, hier vind je alle aluminium U profielen van ALUMINIUMvakman.nl >>