Altijd een DIY-trapleuning van RVS die perfect past! 

LEUNINGvakman.nl biedt een uitgebreide & diverse collectie RVS trapleuningen, zowel rond als vierkant / rechthoekig. De ronde leuning biedt een klassieke vorm in een modern jasje en is een veelgevraagd model. De rechthoekige & vierkantige modellen ogen wat moderner en passen perfect in een trendy inrichting. Hierbij heeft u diverse mogelijkheden, waaronder de slanke 40×10 mm, de 40×15 mm, de 40×20 mm en de eigentijdse 50×10 mm. Bent u op zoek naar een wat robuustere look en een variant met een ‘industriële look’, dan is de vierkante 40×40 mm zeker het bekijken waard! Wat uw wensen ook zijn, u vindt altijd een passende trapleuning RVS bij LEUNINGvakman.nl

De uiteinden. 

U kunt voor diverse afwerkingen van de uiteinden kiezen. Voor de meeste RVS leuningen heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor (standaard) einddoppen, of voor dichtgelaste uiteinden. De einddoppen worden normaal gesproken vlak afgewerkt, maar bij onze ronde leuningen zijn er verschillende soorten mogelijk, waaronder – naast vlak – ook halfrond (met een subtiele bolling) en rond (bolvormig). De gelaste variant oogt extra strak, waarbij de naadloze uiteinden zorgen voor een extra luxe uitstraling. 

De dragers. 

Ook heeft u keuze uit verschillende leuninghouders. Deze is van groot belang voor de uiteindelijke “look & feel” van de trapleuning, vandaar dat wij een uitgebreide collectie aanbieden, voor ieder wat wils. Van ronde vormen tot strakke rechthoekige vormen & van zichtbare bevestigingsschroeven tot en met de wat strakker ogende blinde bevestiging. 

Wilt u een extra modern accent toevoegen, dan is een drager die op dezelfde hoogte als de leuning gepositioneerd wordt, een hele mooie optie. 
Wat uw wensen ook zijn, een trapleuning van LEUNINGvakman – inclusief dragers – wordt altijd op maat vervaardigd & inclusief bevestigingsmaterialen geleverd, altijd een DIY-trapleuning die perfect past dus!