3 subscription boxes speciaal voor mannen (en sommige vrouwen)

Subscription boxes worden steeds populairder. Subscription boxes zijn eigenlijk min of meer dozen gevuld met bepaalde producten die je eens in de zoveel tijd (vaak maandelijks) in je brievenbus ontvangt. Je kunt het haast zo gek niet bedenken of je kunt er wel een maandelijks abonnement voor afsluiten. Van snoepgoed en boeken tot sokken en allerlei leuke gadgets. Subscription boxes komen en gaan. Sommige zijn helaas geen lang leven beschoren, terwijl andere abonnement services al zo’n tien jaar bestaan. Neem bijvoorbeeld Loot Crate, opgericht in 2012. In deze blog willen wij graag drie subscription boxes behandelen speciaal voor mannen. Al zullen sommige vrouwen ook helemaal wild worden van deze abonnementsdiensten. Lees snel verder!

Geek Fuel box

De Geek Fuel box is net zoals de box van Loot Crate een doos gevuld met allerlei leuke en ‘geeky’ gadgets, speciaal ontworpen, samengesteld en op de markt gebracht voor alle nerds onder ons. Iedere maand staat er een ander thema in de spotlights. Zo kan het de ene maand draaien om de superhelden van Marvel terwijl je de maand erop gadgets, gifts, collectibles en een T-shirt van bijvoorbeeld Nintendo in de doos aantreft. Het leuke van zo’n mystery subscription box is dat je dus totaal niet weet wat je die maand zult ontvangen. Wel is het zo dat de waarde van de inhoud altijd ruimschoots meer is dan het bedrag dat je moet neertellen. Ontvang je liever alleen exclusieve T-shirts? Meld je dan aan voor de T-shirt club van Geek Fuel.

Threads abonnement van Zavvi

Voor wie het liefst iedere maand een gaaf Engelstalig boek of graphic novel in combinatie met een bijpassend T-shirt in de brievenbus ontvangt is er het Threads abonnement van Zavvi. Naast de welbekende ZBOX, welke qua inhoud te vergelijken valt met de boxen van Loot Crate en Geek Fuel, biedt Zavvi dus ook een boek / graphic novel + T-shirt abonnement aan. Ook hier is het de vraag wat je precies zult ontvangen, maar dat maakt het juist zo leuk.

ON THAT ASS

Een iets minder geeky subscription box is de box van ON THAT ASS. Voor slechts 9,99 euro per maand krijg je iedere maand een supertoffe nieuwe boxershort bij jou thuis in de brievenbus bezorgd. Wat de ON THAT ASS boxershorts zo bijzonder maakt zijn de gave prints. Wil jij graag de show stelen met een leuk printje op je boxershort? Kies dan voor het Men Originals lidmaatschap. Voor iedereen die liever effen boxershorts ontvangt, is er het Men One lidmaatschap. Heb je liever zelf in de hand wat voor boxershorts je draagt? Kijk dan eens bij het heren ondergoed van Sliponline. Je vind hier namelijk een zeer ruim assortiment.